XLNT Travel vinner upphandling med två universitet

Nu står det klart att Umeå universitet och Mittuniversitetet väljer resebyrån XLNT Travel som exklusiv leverantör för resor och konferenssamordning. Sammanlagt omfattar avtalet bokning av resor och konferenser för 70 miljoner kronor per år.


XLNT Travel vinner upphandling med Länsstyrelsen

Efter en rikstäckande upphandling är det klart att XLNT Travel blir Länsstyrelsens nya leverantör från 1 april. Resebyrån ligger sedan länge i framkant med sitt hållbarhetsarbete och samarbetet kan komma utveckla nya klimatsmarta rese- och mötestjänster.


Edward Lantz AB anställer snowboardproffs som ny digital kommunikatör

Tidigare snowboardproffset Anton Gunnarsson intar ​den breda rollen som digital kommunikatör som en del av företagsgruppen Edward Lantz AB:s management verksamhet. Anton kommer att driva kommunikationsarbetet tillsammans med företagsgruppens VD:ar vilket innebär både strategisk planering och operativt arbete.


Arrive Agencies växer vidare – AKI Travel ansluter som partner

AKI Travel AB har tillsammans med sitt systerföretag AKI Golf Travel AB blivit en del av partnernätverket Arrive Agencies. Partnernätverket som vuxit kraftigt sedan starten 2017 närmar sig nu 2 miljarder i omsättning. Arrive Agencies riktar sig till svenska resebyråer för att samordna leverantörsavtal, teknik- och ITsupport, 24h-jourservice, ekonomitjänster och utveckling av tekniska nytänkande lösningar för resebyråbranschen.


Digital kommunikatör hos oss

Vi erbjuder en utmanande och viktig roll där du får utlopp för din kreativa ådra. Vi är ett företag i ständig utveckling. Det betyder att du kan vara med och påverka vår och din egen framtid. Hos oss är det högt till tak och snabba beslutsvägar. Vi är verksamma inom ett flertal olika branscher vilket ger dig möjlighet att få arbeta med många omväxlande projekt. Vi tror på entreprenörskapets förmåga att göra samhället bättre och det genomsyrar allt vi gör.