Edward Lantz AB anställer snowboardproffs som ny digital kommunikatör

”Vi gör många saker i vår företagsgrupp för att göra gott i samhället och det vill vi bli bättre på att berätta.”

Tidigare snowboardproffset Anton Gunnarsson intar den breda rollen som digital kommunikatör som en del av företagsgruppen Edward Lantz AB:s management verksamhet.

– Jag kommer från en helt annan bransch, med ett helt nytt och kreativt tänk vilket gör att den här tjänsten känns otroligt spännande. Jag ser verkligen fram emot att ta den digitala kommunikationen till nya nivåer tillsammans med bolagen. Det finns så mycket att berätta, säger Anton Gunnarsson.

Anton Gunnarsson kommer från en bakgrund som professionell snowboardåkare och har drivit eget kreativt företag inom för- och efterproduktion av film , video och TV-program. Under de senaste åren har Anton jobbat som marknadsföringschef i ett företag inom mode- och hårbranschen. Han har lång erfarenhet av marknadsföring, projektledning och varumärkesarbete.

Foto: Patrik Löfgren

– Jag har en inspirerande produktivitet, vilket ger liv till idéer och nya koncept. Min känsla är att det kommer att vara väl mottaget hos Edward Lantz AB, säger Anton Gunnarsson.

Anton tillträdde tjänsten som digital kommunikatör den 1 mars och kommer att driva kommunikationsarbetet tillsammans med företagsgruppens VD:ar vilket innebär både strategisk planering och operativt arbete.

– Vårt fokus är att utveckla hållbara verksamheter inom B2B-sektorn. Vi gör många saker i vår företagsgrupp för att göra gott i samhället och det vill vi bli bättre på att berätta. Dels så klart för att marknadsföra våra verksamheter i de konkurrensutsatta branscher vi verkar i och även för att inspirera andra företag att arbeta i hållbar riktning. Kan vi inspirera fler företag att välja en hållbar väg så har vi lyckats, säger Edward Lantz.

Om företagsgruppen Edward Lantz

Vi har en passion för människor och affärer. Vårt fokus ligger på B2B-sektorn där vi använder vår kompetens för att utveckla hållbara verksamheter.Vi tror på entreprenörskapets kraft att göra samhället bättre. I företagsgruppen ingår i dag bolagen XLNT Travel, Arrive Agencies, TeamNorr och Dpend.
Läs mer om oss och vad vi gör på www.edwardlantz.se

 

För närmare information kontakta:

Anton Gunnarsson, Digital kommunikatör, 070-677 64 52, anton.gunnarsson@edwardlantz.se

Edward Lantz, VD, 070-552 33 54, edward@edwardlantz.se