Digital kommunikatör hos oss

”Vi vet att rollen är väldigt bred och du förväntas inte kunna allt direkt. Vi söker dig som är nyfiken och har en vilja och drivkraft att utvecklas i rollen som digital kommunikatör hos oss.”

Hos oss har vi en sak gemensamt, passionen för människor och affärer. Vår vision är en verkställig värld, där människor tar ansvar för vårt gemensamma samhälle genom att agera entreprenöriellt i stort och smått.
Vi använder vår kompetens och drivkraft för att utveckla hållbara verksamheter. Vi utvecklar både väletablerade bolag och unga bolag som tar plats för att utmana sin bransch. Gemensamma nämnaren för de bolag vi engagerar oss i är att de hela tiden vill utvecklas för att stärka sin position på respektive marknad.
Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter en framåtsträvande entreprenöriell arbetsmiljö kommer du att trivas med oss.
Läs mer om vad vi gör här

Arbetsuppgifter
Rollen som digital kommunikatör är en del av vår managementverksamhet, vilket innebär att du kommer mestadels tillbringa arbetstiden på vårt härliga kontor i Umeå och arbeta på uppdrag av våra bolag.
Tyngdpunkten i ditt dagliga arbete kommer att ligga på att producera texter, film och bilder för digitala kanaler som våra webbsajter, intranät, sociala medier samt andra mediekanaler. Du kommer att få arbeta kreativt med idé, form och copy för olika projekt och kampanjer.
I jobbet ingår pressarbete och –bevakning, nyhets- och omvärldsbevakning inom våra områden och skriva och korrekturläsa texter för olika kanaler och ändamål. Du samarbetar med våra bolags VD:ar och deltar i taktisk och strategisk planering. Du kommer arbeta med att skriva reportage och pressmeddelanden samt enklare fotografering.

Dina kvalifikationer

För att älska det här jobbet måste du brinna för kommunikation i alla former och du får gärna ha ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor. Du är en kreativ idéspruta som har en grafisk ådra och känsla för det skrivna ordet. Du har ett kritiskt öga som ser vad som kan utvecklas och förbättras och du tycker om att självständigt leda projekt. Eftersom du kommer att arbeta inom många olika områden med en varierande uppsättning arbetsuppgifter, är det viktigt att du får energi av och har förmågan att hantera flera parallella uppgifter och projekt samtidigt och växla mellan dem löpande. Vi ser också att du har en god social förmåga och är serviceorienterad.
Vi vet att rollen är väldigt bred och du förväntas inte kunna allt direkt. Vi söker dig som är nyfiken och har en vilja och drivkraft att utvecklas i rollen som kommunikatör hos oss. Vi förväntar oss däremot att du är en person som tar egna initiativ och tar stort eget ansvar för ditt arbete.
Du har en utbildning inom media och kommunikation eller liknande, men framförallt har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du gläds med människor runtom dig när de lyckas. Likväl som du drivs av att skapa god kommunikation på egen hand så får du lika mycket energi av att dela med dig och utveckla dina kollegors kunskap inom kommunikation.
Precis som oss har du mod att utmana och vågar testa nya vägar.
Vi tror att du genom ditt brinnande intresse för kommunikation har en bred kunskap kring de kanaler och digitala verktyg som rollen kräver. Det du inte kan har du en förmåga att sätta dig in i och lära dig.

Vad ger vi tillbaka?

Vi erbjuder en utmanande och viktig roll där du får utlopp för din kreativa ådra. Vi är ett företag i ständig utveckling. Det betyder att du kan vara med och påverka vår och din egen framtid. Hos oss är det högt till tak och snabba beslutsvägar. Vi är verksamma inom ett flertal olika branscher vilket ger dig möjlighet att få arbeta med många omväxlande projekt. Vi tror på entreprenörskapets förmåga att göra samhället bättre och det genomsyrar allt vi gör.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till mail@edwardlantz.se senast den 31 december. Märk mailet: ”Digital kommunikatör”.

Tillträde enligt senare överenskommelse.
Din placering är i Umeå.
Uppdraget är på heltid.

För närmare information kontakta:

Edward Lantz
070-552 33 54, edward@edwardlantz.se

Läs mer om oss och vad vi gör på www.edwardlantz.se