Hos oss har vi en sak gemensamt, passionen för människor och affärer. Vi investerar i B2B-sektorn och använder vår kompetens för att utveckla hållbara verksamheter. Vår vision är en verkställig värld, där människor tar ansvar för vårt gemensamma samhälle genom att agera entreprenöriellt i stort och smått.

Vi utvecklar både väletablerade bolag och unga bolag som tar plats för att utmana sin bransch. Gemensamma nämnaren för de bolag vi engagerar oss i är att de hela tiden vill utvecklas för att stärka sin position på respektive marknad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en modern ledare och har förmågan att se outnyttjad potential hos ett företag eller en tjänst. Det handlar om att driva fram nya affärsmöjligheter genom att utveckla, paketera och förvalta marknads- och tjänstestrategierna. Du kan exempelvis göra punktinsatser för ett specifikt varumärke, erbjudande, segment eller nya marknader. Du har helt enkelt näsa för affärer och mycket driv i ditt affärsmannaskap.

Du gläds med människor runtom dig när de lyckas. Likväl som du drivs av själva affären så får du lika mycket energi av att utveckla och ta tillvara potentialen i människan.

Förutom utveckling av våra befintliga bolag, behövs din talang när de bolag du gör insatser hos skall nå ut till sina kunder. Kundmöten kommer vara en stor del av din vardag.

Att på egen hand energirikt driva flera parallella processer och ha kundansvar känns inte som några konstigheter för dig.

Vi vill att du har flera års erfarenhet från ledande positioner och försäljning, med fördel från tjänstesektorn. Det är naturligt för dig att bygga långsiktiga relationer och därför har du ett bra nätverk i näringslivet.

Precis som oss har du mod att utmana och vågar testa nya vägar. Du är en driven, resultatorienterad och energisk person och tycker om att planera och strukturera ditt arbete. Du triggas också av att jobba mot satta mål och ta ansvar för ditt eget resultat. Du är noggrann, uthållig och har helhetssyn.

Du behöver också ha god kvalitet på så väl din verbala som skriftliga kommunikation, både i svenska och engelska.

Goda kunskaper inom Word, Powerpoint, Excel och liknande är ett krav.

Vad ger vi tillbaka?

Vi erbjuder en utmanande roll där du får utlopp för din entreprenöriella ådra. Vi är ett företag i ständig förändring. Det betyder att du kan vara med och påverka vår, och din egen framtid.  Hos oss kommer du att trivas bra om du vill ha högt till tak och snabba beslutsvägar. Vi är verksamma inom ett flertal olika branscher vilket ger dig möjlighet att få arbeta med många omväxlande projekt. Vi tror på entreprenörskapets förmåga att göra samhället bättre och det genomsyrar allt vi gör.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till mail@edwardlantz.se senast den 11 december.

Tillträde enligt senare överenskommelse.