Arrive Agencies välkomnar Scanworld som ny partnerbyrå

”– Vår ambition är att bli Sveriges ledande partnernätverk för affärsresebyråer. Vi finns till för att vara en del i att utveckla och modernisera affärsresebranschen i Sverige. Vårt fokus är att skapa något bättre och modernare för partnerbyråerna, deras kunder och resenärerna, säger Annika Hultgren, VD på Arrive Agencies.”

Arrive Agencies AB grundades 2016 och ingår i koncernen Edward Lantz AB. Affärsidén är att vara det självklara valet för fristående resebyråer i Sverige som vill växa genom samarbete och teknisk utveckling. Arrive Agencies ska underlätta för sina partnerbyråer genom att erbjuda allt från förhandlade leverantörsavtal och jourtjänster till tekniska nytänkande lösningar och IT-support. Allt för att effektivisera

Från den 1 mars 2017 ingår Scanworld i det nya partnernätverket. Scanworld som är privatägt, grundades 1987 och har ca 40 medarbetare på kontoret som ligger i Sundbyberg.

”– Det är bra både för Scanworld och för våra kunder att vi blir partner till Arrive. Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra fördelaktiga leverantörsavtal och hänga med i den tekniska utvecklingen som är väldigt kostsam som enskild byrå. Arrives koncept med gemensamma inköp och att arbeta i en nära relation med leverantörerna stärker vår affär. Det gör att vi kan spara tid och pengar åt våra kunder, säger Magnus Linder VD på Scanworld.”

”– Vi vill vara förstahandsvalet för de resebyråer som vill hänga med in i framtiden och det efterfrågas. Våra ambitioner är både höga och långsiktiga. Scanworld passar perfekt in som partnerbyrå till Arrive och stärker vår målsättning att bli Sveriges mest attraktiva partnernätverk, säger Edward Lantz styrelseordförande i Arrive Agencies.”

För mer information  www.arriveagencies.com eller kontakta:

Annika Hultgren, VD Arrive Agencies AB, 070-860 65 66, e-post: annika.hultgren@arriveagencies.com
Magnus Linder, VD Scanworld, 070-620 74 34, e-post: magnus.linder@scanworld.se, www.scanworld.se