Umeås nya business hub

”-I mars flyttar vi till det nya stora glashuset på Umestan i Umeå. Vi har skapat otroligt fina och ljusa lokaler som andas kreativitet och utveckling. Här kommer vi att trivas, säger Edward Lantz”

Lokalerna är helt nybyggda och speciellt framtagna för att inspirera till kreativitet, möten, presentationer och kundträffar. Lokalerna är lättillgängliga på bottenplan, med både restaurang och gym som närmaste grannar. Konferensrum och andra mötesrum med moderna presentationsmöjligheter har designats för att skapa en effektiv och hållbar kontorsarbetsplats. Totalt är lokalerna på ca 500 kvm och målet är att samla fler verksamheter med B2B-anknytning.

”-Vi har möjlighet att rymma några fler verksamheter och redan nu har vi de som vill flytta in med oss. För oss är det viktigt att det är rätt konsultbolag, rätt typ av människor med rätt typ av affärsmässighet. Men alla är såklart välkomna att höra av sig, avslutar Edward.”